Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IZNENADIO JE SVE

Ancelotti progovorio o Casemiru: "Odlučio je ići u momčad koja pati, nema više povratka"

Carlo Ancelotti je potvrdio odlazak Casemira u Manchester United. Jako je iznenađen.

Casemiro i Ancelotti (Foto: Guliver image)

Casemiro je odlučio napustiti Real Madrid i otići u Manchester United, to je danas potvrdio Carlo Ancelotti.

Ugledni trener Real Madrida šokiran je ovog odlukom brazilskog veznjaka, nitko nije ni pomišljao da bi Casemiro mogao otići iz kluba, a sada je na korak do transfera.

''Ne znam iz kojeg je razloga odlučio otići iz momčadi koja je europski prvak u momčad koja pati. Svaku njegovu odluku prihvaćamo s poštovanjem i ljubavlju, pričali smo jutros i nisam ga pokušao odgovoriti, on je tako odlučio i to poštujem'', rekao je talijanski stručnjak.

''Mogu to usporediti s onim…''

Ancelotti je nekako i svjestan situacije u kojoj se našao Casemiro, usporedio je to sa svojim odlaskom iz Milana.

Kroos, Casemiro i Modrić Bombastični transfer se upravo događa: Realovci tuguju za raspadom slavnog trojca, slave u Manchesteru divider

''Usporedio bih to s onim kad sam bio trener Milana, dobar si u tome, dobro ti ide, ali ipak želiš nešto novo. Jučer sam shvatio da bi se transfer mogao dogoditi, ponekad čitam glasine, ali nisam vjerovao. Njegova kombinacija s Modrićem i Kroosom bila je jako važna za uspjeh ovog razdoblja Real Madrida.'', dodao je Ancelotti.

Neće biti pojačanja

''Imamo šestoricu veznjaka u momčadi, Modrića, Kroosa, Tchouamenija, Ceballosa, Valverdea i Camavingu. Neće biti potrebe za dovođenjem novih igrača u veznome redu. Oni su nam dovoljni za cijelu sezonu.''

gol expired Nikola Moro odlazi iz Rusije? Poznato je i koja je njegova iduća moguća destinacija divider

Casemiro će navodno zarađivati 18 milijuna eura po sezoni, a Manchester United će ga platiti 60 milijuna eura, a spominju se i bonusi od deset milijuna eura.

Sjajni brazilski veznjak prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a u Real je stigao 2013. iz Sao Paula, a kroz sve ove godine upisao je 336 utakmica za Real, zabio i 31 gol te dodao 29 asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider