Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav gubitak

Bombastični transfer se upravo događa: Realovci tuguju za raspadom slavnog trojca, slave u Manchesteru

Casemiro bi tijekom petka ili do kraja tjedna trebao postati novi igrač Manchester Uniteda.

Galerija Kroos, Casemiro i Modrić Casemiro, Modrić, Kroos i Valverde Kroos, Casemiro i Modrić

Ono što je prije nekoliko dana zvučalo nerealno, ipak će se dogoditi. Naime, Brazilac Casemiro prema svemu je na korak do potpisa za Manchester United.

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, Casemiro je odlučio napustiti Real Madrid i zaigrati u Engleskoj, a kako tvrdi ugledni Fabrizio Romano, transfer bi trebao biti završen u roku od 48 sati.

Romano također piše da će Real Madrid dobiti 60 milijuna eura i deset milijuna eura kroz razne bonuse za svog 30-godišnjeg veznjaka.

Sjajni brazilski veznjak prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a u Real je stigao 2013. iz Sao Paula, a kroz sve ove godine upisao je 336 utakmica za Real, zabio i 31 gol te dodao 29 asistencija.

Casemiro bi uskoro trebao doći u Manchester na liječničke preglede, a trenutno je u fazi izrade vize.

Raspada se najbolji vezni red današnjice

Nije tajna da Real Madrid ima najbolji vezni red koji je osvajao brojne trofeje, no uskoro ništa neće biti kao prije. Casemiro odlazi od Luke Modrića i Tonija Kroosa.

gol expired VIDEO Zrinjski je zabio, a onda je komentator oduševio: "Evooo gaaa" divider

Navijači Reala silno žale zbog odlaska Casemira kojeg su još dugo vidjeli u dresu madridskog velikana. Casemiro je uz Modrića i Kroosa dominirao europskim nogometom.

 Ancelotti potvrdio odlazak

Manchester United mu je spremio bogati ugovor kojeg bi potpisao do 2026. godine, a tada će imati 34 godine. Radi se navodno o skoro duplo većoj plaći od dosadašnje.

Brojni svjetski mediji javljaju da je transfer pitanje trenutka. Casemiro je jutros još uvijek bio u Madridu, ali se uskoro očekuje u Manchesteru.

Prema tvrdnjama Fabrizija Romana veznjak Reala je nakon ponude Uniteda prvo nazvao Carla Ancelottija s kojim je razgovarao transferu.

Talijanski stručnjak danas je potvrdio odlazak.

''Razgovarao sam s Casemirom. Želi se okušati u novom izazovu, razumijem ga'', rekao je Ancelotti novinarima.

Sky Sports piše kako je odluku Brazilac donio i zbog Ancelotijevog plana po kojem će mladi Francuzi Camavinga i Tchouaméni zajedno s Valverdeom dobivati više prilika u prvih 11, a on želi imati standardno mjesto u prvih 11 kako bi bio spreman za Svjetsko prvensrtvo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider