Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uh, dobro je

Ancelotti poslao Daliću vijesti o Modriću koje će ga sigurno razveseliti

Luka Modrić će biti spreman za utakmice protiv Malte i Rusije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti izjavio je u petak kako je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić propustio prvenstveni susret protiv Osasune u srijedu zbog umora, ali će igrati u subotu protiv Elchea.

"Modrić je dobro. Dobro je trenirao, vježbao je i danas te će igrati sutra bez problema. Nije ga bilo u posljednjoj utakmici zbog predstrožnosti, osjećao je tegobu, no to je bio samo umor", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije.

gol expired Radio je na baušteli, a sada s 21 godinom kuca Daliću na vrata i igra za europskog velikana divider

Real Madrid je u srijedu bio odigrao 0:0 s Osasunom a klub je neposredno prije tog susreta na Santiago Bernabéu bio priopćio kako je 36-godišnji vezni igrač u posljednji čas ispao iz momčadi iz čega se moglo iščitati kako je riječ o ozljedi.

Dužnosnik Real Madrida je zatim rekao Hini: "Trener mu je odlučio dati odmor. Ne postoji ozljeda".

Modrić je idući dan u četvrtak normalno trenirao s momčadi odigravši utakmicu na skraćenom terenu, a to isto je ponovio i u petak, izvijestio je Real Madrid s treninga zatvorenih za javnost.

gol expired Čudesni Marin Čilić sredio sjajnog Španjolca za drugo polufinale u nizu divider

Hrvatski veznjak je prošlu nedjelju bio odigrao 90 minuta u Realovoj pobjedi od 2-1 na gostovanju kod Barcelone. Real Madrid se nalazi na drugom mjestu u španjolskom prvenstvu sa 21 bodom, tri manje od vodećeg Real Sociedada.

Hrvatska igra 11. studenog protiv Malte te 14. studenog protiv Rusije posljednje dvije odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a izbornik Zlatko Dalić računa na Modrića u tim susretima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider