Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE GA KORISTIO

Ancelotti otkrio sve realniju situaciju: "Modrić je umoran"

Luka Modrić u posljednjem susretu Real Madrida nije dobio niti minute na terenu.

Luka Modrić i Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je nakon pobjede od 2:0 nad Las Palmasom da nije uvodio u igru Luku Modrića i Juda Bellinghama kako bi ih odmorio za nadolazeće utakmice.

"Bili su umorni, posebno Bellingham, pa sam ih odlučio odmoriti kako bih izbjegao probleme", izjavio je Ancelotti u srijedu na konferenciji za medije.

"Igrači jako dobro razumiju da je rotiranje bitno. Nastojao sam što bolje upravljati s momčadi, a to ću morati raditi i u nadolazećim utakmicama", dodao je.

Uvjeren da igrači još nisu na maksimumu

Ovo je bila prva utakmica u dosadašnjih sedam kola španjolskog prvenstva u kojoj 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije nije odigrao ni minute. Veznjak je prije tri dana odigrao prvo poluvrijeme u porazu 1:3 kod Atletico Madrida.

"Igrači se izuzetno jako troše, ozljeđuju se u ovom razdoblju pa ću ih nastaviti rotirati do iduće reprezentativne stanke", rekao je Ancelotti.

Dodao je da igrači još uvijek ne pružaju svoj maksimum.

Real Madrid, koji ima šest pobjeda i jedan poraz, u subotu gostuje kod vodeće momčadi prvenstva Girone. U utorak pak gostuje kod Napolija u Ligi prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider