Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
samo tako...

Ancelotti otkrio da ih je Benzema sve iznenadio: Normalno trenirao, a onda šok

Karim Benzema napušta Real Madrid nakon 14 sezona.

Karim Benzema (Foto: Afp)

Carlo Ancelotti na posljednjoj je konferenciji za medije nakon utakmice s Athleticom na neki način priznao kako je Karim Benzema šokirao ljude u Realu.

Benzema je naprasno, nakon 14 sezona u bijelom dresu, odlučio otići. Čovjek koji je s Realom osvojio više nego Cristiano Ronaldo ili Luka Modrić, koji ga je vodio kao kapetan posljednjih godina, više nije član Reala.

Benzema iznenadio Real

Da je takva odluka bila veliko iznenađenje, vidjelo se iz riječi Carla Ancelottija.

''Moramo poštovati njegovu odluku, ali nikako nismo sretni. Zaslužio je da sam bira, napravio je nezaboravne stvari. Bilo je to iznenađenje, ali sve je to dio procesa. Imamo vremena razmisliti što ćemo sad'', rekao je Talijan i dodao:

''Jutros mi je rekao da odlazi. Trenirao sam jednog od najboljih na svijetu, ne napadača, već igrača.''

Benzema je navodno odlučio prihvatiti bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. Tijekom nedjelje mediji diljem Europe prenosili su njegove navodne riječi suigračima.

''Kako da odbijem 400 milijuna eura?'' pravdao se Benzema suigračima zbog nagle odluke o napuštanju Reala.

''Ne mislim da je njegov oproštaj od kluba bio hladan. Pripremit će mu se posebna svečanost. Morate znati da je on takav, malo sramežljiv. Bio je to oproštaj dostojan legende'', rekao je Ancelotti novinarima koji su bili iznenađeni cijelim nizom događaja te nedjelje na Santiago Bernabeuu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider