Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
istaknuo se u italiji

Bivši dinamovac na pragu transfera karijere: Napoli pripremio 30 milijuna eura

Predstavama za momčad hrvatskog trenera privukao je interes jačih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Amir Rrahmani napustio je ljeta 2019. Dinamo i prešao u talijansku Hellas Veronu za 2,1 milijun eura, taj bi se posao mogao višestruko isplatiti klubu iz grada Romea i Julije.

Reprezentativac Kosova standardno igra u momčadi koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić: odigrao je 16 od mogućih 17 prvenstvenih utakmica, a s prosječnom ocjenom 6,86 prema Whoscoredu je četvrti najbolji igrač 13. kluba Serije A.

Prema pisanju talijanskih medija, uključujući i ugledne Gazzette dello Sport, Rrahmani je na pragu prelaska u Napoli. Napolitanci su pripremili 30 milijuna eura za Rrahmanija i njegova suigrača, marokanskog veznjaka Sofyana Amrabata, a na jug Italije trebali bi preseliti na ljeto.

gol expired Mladić za kojem luduje cijela Europa izabrao novi klub: Ispred ManUtd-a, Leipziga, Borussije i Milana divider

Amrabat, 23-godišnjak koji je prošao Utrechtovu školu, na posudbi je iz Club Bruggea, dok su u Veroni zahtijevali da Rrahmani ostane do kraja sezone kao bitan član obrane.

Nije poznato koliko bi novca trebala dobiti Verona, a koliko Club Brugge. Transfermarkt Amrabata cijeni na 10, a Rrahmanija na šest milijuna eura.

gol expired Veliki preokret u slučaju Mandžukić: Zbog jednog razloga propada transfer u Katar? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider