Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se u Italiju

Veliki preokret u slučaju Mandžukić: Zbog jednog razloga propada transfer u Katar?

Mario Mandžukić trebao je potpisati za katarski Al-Duhail i zaraditi 12 milijuna eura za sezonu i pol, ali talijanski mediji sad pišu kako je sve pod upitnikom jer je došlo do neslaganja oko osobnih uvjeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već dogovoreni transfer Marija Mandžukića u katarski Al-Duhail navodno je propao zbog razlike u pogledu na plaću.

Bivši hrvatski reprezentativac otputovao je u Katar, gdje je trebao potpisati za tamošnji klub na 18 mjeseci i pridružiti se bivšem suigraču iz Juventusa Mehdiju Benatiji. Mandžo je ukupno trebao zaraditi 12 milijuna eura, ali Tuttomercatoweb izvještava da je njegov ugovor s Al-Duhailom pod upitnikom i da se vraća u Italiju.

gol expired Zaslužio je: Mandžukić na zalasku svoje karijere postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš divider

Katarski klub pristao je platiti naknadu od pet milijuna eura za potpisivanje 33-godišnjeg napadača, ali dvije su strane naišle na neslaganje oko osobnih uvjeta.

Unatoč tome, talijanski mediji sugeriraju da bi se ipak mogao postići dogovor jer i Mandžukiću je u interesu pronaći klub u kojem će igrati, s obzirom na to da Maurizio Sarri ne računa na njegove usluge.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) Navijači Juventusa dirljivim se porukama opraštaju od Mandžukića: "Ratnik među ljudima. Hvala ti" divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider