Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uzrujalo ga malo

Allegri otkrio kako Ronaldo nije dobro primio gubitak titule od Modrića: ''Normalno da je bio ljut''

Trener Juventusa Max Allegri kaže kako je Cristiano Ronaldo jučer bio prilično ljutit.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Juventus će nakon dvije uvodne pobjede na startu Serie A treći puni plijen tažiti u subotu kod Parme. Još uvijek se čeka prvi službeni pogodak Cristiana Ronalda u dresu Stare dame, a vidjet ćemo hoće li mu to uspjeti kod povratka u najviši rang talijanskog nogometa.

U međuvremenu je Ronaldo skinut s trona najboljeg igrača Europe. Tu je titulu u četvrtak ponio hrvatski nogometaš Luka Modrić, što nije najbolje sjelo Ronaldu i njegovim najbližima.

Njegov menadžer Jorge Mendes i sestra napali su UEFA-u zbog toga što nagrada za najboljeg igrača opet nije otišla Ronaldu. Čini se kako ili ne razumiju pravila ili samo vrše kampanju za dodjelu FIFA-ine nagrade Best za najboljeg igrača svijeta, a koja je na rasporedu krajem rujna.

Tih famoznih 15 pogodaka u Ligi prvaka spomenuo je i na press-konferenciji Max Allegri koji očito ne razumije da ovo nije bilo biranje najboljeg igrača u jednom natjecanju već svima koje su igrači igrali prošle sezone, uključujući Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

''Cristiano je dobro trenirao. Normalno da je jučer bio ljut jer je prošle godine postigao 15 pogodaka u Ligi prvaka te zajedno s Modrićem i ostalima u Realu osvojio Ligu prvaka. Bio je zato uzrujan, ali to samo pokazuje kako i dalje želi nastaviti raditi i biti najbolji'', otkrio je Allegri.

Mnogi su zamjerili Ronaldu što se nije jedini pojavio na ceremoniji dodjele u Monte Carlu.

''To je njegov osobni izbor i kao takav ga moramo poštovati. Kao što saam rekao, on i njegovi suigrači osvojili su Ligu prvaka i imao je sjajnu sezonu'', zaključio je Allegri.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider