Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradio isključenje

VIDEO Allegri nakon Perišićevog gola krenuo u obračun s klupom Intera: "Čestitam sucu"

Inter je porazio Juventus u finalu Kupa (4:2), a Perišić je zabio dva gola.

Massimiliano Allegri (Foto: Afp)

Porazom u finalu talijanskog Kupa od Intera (4:2) nakon produžetaka, nogometaši Juventusa ostali su bez trofeja ove sezone. Trener Massimilliano Allegri potpuno je izgubio živce nakon pogotka Ivana Perišića za konačan rezultat i krenuo u obračun s klupom Intera.

"Nakon što je Inter zabio pogodak, netko je prošao kraj mene i udario me nogom. Ne znam tko me udario, ali bio sam ljutit", kazao je pa nastavio:

"Mislim da je to ljudski. Sudac je vidio da sam izgubio živce i pokazao mi je drugi žuti. Ostalo nije važno, samo se računa pobjeda Intera i naš poraz", otvoreno priznaje Allegri koji je, unatoč isključenju, pohvalio suca:

"Bio je jako dobar, sudio je s autoritetom".

Obračun trenera Juventusa s klupom Intera možete vidjeti OVDJE.

Allegri pohvalio Perišića

Bez ikakve dvojbe, najbolji igrač utakmice bio je Perišić koji je zabio dva pogotka Juventusu u produžecima i tako odveo momčad do novog trofeja.

Prvo je u 99. minuti realizirao kazneni udarac kojim je Inter doveo u vodstvo, a onda je samo tri minute sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora postavio konačnih 4:2.

"Posljednjih 15, 20 minuta susreta prebacili smo u nižu brzinu. Bili smo umorni, a Cuardado je imao velikih problema s Perišićem", zaključio je trener Juventusa.

Za kraj dodajmo da je Perišić podigao prašinu u talijaskim medijima izjavom nakon susreta: 

""Produženje ugovora? Još uvijek ne znam ništa. Kad se razgovara s najboljim igračima, onda se ne čeka posljednji trenutak. To je isto istina", kazao je hrvatski nogometaš i poslao poruku sporskom direktoru Intera.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider