Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igra za Newcastle

Bubnuo i ostao živ: "Trenutno sam daleko od Zlatne lopte, ali imam kvalitetu za osvojiti ju"

Glavni favoriti za ovosezonsku Zlatnu loptu su Karim Benzema, Mohamed Salah i Sadio Mane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U završnici klupske sezone na društvenim mrežama i forumima vode se brojne polemike oko toga tko treba osvojiti Zlatnu loptu.

Budući da se prilikom ovogodišnjeg dodjele neće uzimati u obzir Svjetsko prvenstvo u Kataru koje se održava od 21. studenog do 18. prosinca već će se gledati ova sezona, za očekivati je da će ključna odrednica za proglašenje laureta biti rasplet finala Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida.

Svatko ima svog favorita, za jedne je to Karim Benzema, za druge Mohamed Salah, dok treći smatraju da dobitnik treba biti Sadio Mane.

Davanje mišljenja o ovoj temi može se pročitati na dnevnoj bazi, a na neobičan način je Zlatnu loptu prokomentirao Allan Saint-Maximin.

Krilni igrač Newcastlea je izjavio:

"Ja sam trenutno vrlo daleko od dobivanja Zlatne lopte, ali ako pričamo o kvaliteti koju posjedujem, onda sam definitivno sposoban osvojiti ju."

Ovaj 25-godišnjak protekle tri godine igra za Newcastle, u čije je redove došao iz francuskog prvoligaša Nice. Bio je reprezentativac Francuske u mlađim uzrastima, ali još uvijek čeka na prvi nastup u seniorskoj reprezentaciji aktualnih svjetskih prvaka.

Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost iznosi 32 milijuna eura, a ugovor s Newcastleom ga veže do 30. lipnja 2026.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider