Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kamere sve uhvatile

Zvijezda Barce pokušala iznuditi penal, pa dobila lekciju: "Kako se to bacaš?"

Barcelona se nije dobro provela na gostovanju u Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je doživjela šok u šestom kolu španjolske Primere. Katalonci su u predgrađu Madrida s 1:0 izgubili od Getafea.

Momčad Josea Bordalasa poznata je kao vrlo čvrsta - neki će reći i gruba i prljava - a ratničku igru Getafea na svojoj je koži osjetio i Ansu Fati.

Mlada Barcina zvijezda krenula je u prodor protiv kamerunskog stopera Allana Nyoma. On se u zastavljanju poslužio rukom, na što je Fati pao uz vrisak, držeći se za lice i kotrljajući se po travi.

Kontakta je bilo, ali Fatijeva reakcija ipak je pretjerana. Nyom je nakon duela odlučio udijeliti lekciju mladom protovniku.

gol expired Kontroverzna odluka o kojoj se priča: Zbog novih pravila izbjegao crveni, ali sudac je ipak pogriješio? divider

"18 ti je godina, a tako se bacaš?", vikao je Nyom na Fatija dok je ovaj ležao, a sve su zabilježile kamere španjolskog Movistara.

Trener Barcelone Ronald Koeman rekao je nakon utakmice da je Nyom verbalno napao i njega. Beskompromisni Kamerunac u jednom je trenutku i laktom opalio Messija, ali provukao se čak i bez žutog kartona.

Na kraju ga je ipak dobio u 72. minuti. Bez sumnje igrač koji je obilježio prvi poraz Barcelone u eri Ronalda Koemana.

 

UFC: Pobjeda Briana Ortege

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider