Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SUPERZVIJEZDA ŽENSKOG SPORTA

Švicarska nogometašica je sportašica s najviše Instagram pratitelja na svijetu, a u trenutnoj pauzi ih je posebno oduševila

Trenutno je u rasporedu dvotjedna pauza unutar engleske ženske nogometne lige.

Alisha Lehmann (Foto: Instagram)

Članica trenutno petoplasirane ekipe engleske Premier lige, Aston Ville, i standarna švicarska nogometna reprezentativka, Alisha Lehmann, najpopularnija i najpoznatija aktivna nogometašica na svijetu.

Iako ne posjeduje kvalitetu svojih kolegica Alex Morgan, Megan Rapinoe, Lieke Mertens, Lucy Bronze ili Samanthe Kerr, upravo je Alisha nogometašica s najviše pratitelja na Instagramu, impresivnih 13 milijuna.

Najpraćenija sportašica svijeta

Za usporedbu, to je dvostruko više od trenutno možda i najveće aktivne sportašice svijeta, Simone Biles, dok recimo najbolja tenisačica, Iga Swiatek, ima tek jedan milijun pratitelja. Alishina hrvatska kolegica, Anamarija Marković, trenutno je na 2.8 milijuna.

Zapravo, Lehmann je došlo do te razine da samo dvije sportašice na svijetu imaju više pratitelja od nje, uz dodatak da su obje umirovljene. To su Ronda Rousey i Serena Williams, s preko 16 milijuna pratitelja.

Proslavila se vezama s nogometašima, ali i nogometašicama

Iako je standarna članica ekipa Aston Ville, Alisha se naravno nije proslavila time nego svojim vezama s poznatim nogometašima, ali i nogometašica. No, u posljednje vrijeme je ova talentirana 24-godišnjakinja izjavila da želi biti poznata po svom nogometu.

Zbog toga je i svoj Instagram podosta podredila nogometnim objavama, no u trenutnoj pauzi se odlučila opustiti, a onda i razveseliti sve svoje (muške) pratitelje. Pokazala je kakvu lokaciju je odabrala za odmor, a iste nije razočarala niti izborom svog outfita za fotografiranje.

Rezultat je naravno ogroman broj "lajkova" i komentara, što nam svima samo potvrđuje ono što zapravo znamo, rijetko tko ju prati zbog njenog nogometa. U to se možete uvjeriti i sami.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider