Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ISPAO JE IZ MOMČADI

Superzvijezda raskinula ugovor s milanskim Interom, očekuje ga se u Tudorovoj svlačionici

Čileanac Alexis Sanchez više nije član milanskog Intera te bi uskoro trebao imati novi klub.

Calhanoglu, Martinez, Skriniar i Sanchez (Foto: Afp)

Nekada velika nogometna superzvijezda, Alexis Sanchez, uspio je u svom naumu da raskine ugovor s milanskim Interom te karijeru nastavi negdje gdje bi mogao imati sigurno mjesto u udarnom sastavu.

33-godišnji Čileanac, koji je svojevremeno upisivao sjajne nastupe za Udinese, Barcelonu, Arsenal i Manchester United, prošle je sezone u dresu Intera upisao 27 ligaških nastupa, postigavši pet pogodaka uz tri asistencije, no samo sedam susreta započeo je od prve minute, a nije se naigrao niti u Ligi prvaka.

Ugovor s Interom Sanchez je imao za još iduću sezonu, no uspjeli su doći do dogovora koji odgovara objema stranama.

Tudoru bi jako dobro došao

Interes za njegove usluge je velik, ali mediji, kao i Fabricio Romano, pišu da je Olympique Marseille trenutno najbliži angažmana ovog svojevremeno ponajboljeg ofenzivca svijeta, koji i dalje nerijetko pokazuje ono što je u najboljim danima radio na tjednoj bazi.

Igor Tudor svakako bi raširenih ruku primio ovakvog ofenzivca u svoju momčad, kojoj već sad ne nedostaje kvalitetnih ofenzivnih rješenja. Glavna zvijezda Dimitri Payet te Arkadiusz Milik, Cengiz Under, Cedric Bakambu i Luis Suarez samo su neki od njih.

Prednost Marseillea svakako je nastupanje u Ligi prvaka, ali i ofenzivan nogomet kakav bi Tudor samom svojom reputacijom trebao garantirati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider