Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hladan tuš za topnike

Alexis Sanchez prekinuo šutnju: "Prelomio sam gdje ću igrati iduće sezone"

Alexis Sanchez otkrio je da je odlučio gdje će igrati iduće sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok čeka finale Kupa konfederacija u kojem njegov Čile igra protiv Njemačke, Alexis Sanchez odlučio je prekinuti šutnju o svojoj sudbini kada je Arsenal u pitanju. Najveća zvijezda Topnika glavna je meta Manchester Cityja gdje je menadžer njegov bivši trener iz Barcelone Pep Guardiola.

Sanchez je ovoga petka zajedno s junakom polufinala Kupa konfederacija Claudiom Bravom davao intervju, tijekom kojeg ga je novinar upitao hoće li iduće sezone nositi isti dres kao njegov kolega Bravo.

"Dobro pitanje. Trenutno sam koncentriran samo na Kup konfederacija. Kada ovo završi, onda ću odlučiti da li ostajem ili odlazim. U glavi sam prelomio, ali ne mogu vam sada ništa otkriti", rekao je Sanchez.

Novinar je bio uporan u tome da izvuče bilo kakvu informaciju iz njega pa ga je upitao o šansama u postocima za ostanak u Arsenalu.

"Zaista ne znam prijatelju. Ne znam".

Da je Čileanac odlučio da ostaje u Arsenalu, sigurno ne bi radio ovakvu dramatiku oko te situacije. Rekao bi "ostajem" i priči bi bio kraj. Ovako je gotovo sigurno da odlazi, ali ne želi reći prije finala da ga komentari i vjerojatno napadi navijača Topnika ne bi izbacili iz takta.

Sanchez je u prošloj sezoni bio daleko najbolji igrač Arsenala s 30 pogodaka u svim natjecanjima. Procjenjuje se da će njegov transfer u City iznositi oko 57 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider