Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NE IDE PA NE IDE

Alenu Haliloviću propao dogovoreni transfer: Odustali kad su vidjeli rezultate liječničkog pregleda

Aris ipak neće potpisati Alena Halilovića, javljaju grčki mediji.

Alen Halilović (Foto: Damir Skomrlj/Screenshot)

Još jedna loša vijest za Alena Halilovića. Nakon što je stigao u Solun ogrnut šalom Arisa, grčki klub odustao je od transfera nakon rezultata liječničkog pregleda, pišu grčki mediji.

Iako se Rijeka riješila Halilovića, kako se mjesecima pisalo, zbog njegove loše fizičke spreme, nedovoljne za ozbiljan nogomet, ljudi iz Arisa očito nisu vjerovali tim pričama. Sve do liječničkog pregleda.

''Na temelju rezultata ergometrijskih testova i novih financijskih potraživanja Aris je odlučio kako neće sklopiti ugovor. Procijenjeno je da će Haliloviću trebati dosta vremena da postigne željenu razinu spremnosti, pa je početna sumnja prerasla u uvjerenje kako to nije dobar potez za klub'', piše grčka Gazzetta.

Luka Modrić VIDEO Prošlo je 20 godina od rukometnog zlata: I Modrić je slavio s Balićevom generacijom divider

Ovaj 26-godišnji nogometaš u svojoj je karijeri prošao više od deset klubova, ali nigdje se nije uspio ustaliti i pronaći formu kakvu su mu neki predviđali još za tinejdžerskih dana.

Rijeka je bila njegov zadnji u nizu pokušaja da napokon krenu bolji dani za nogometaša rođenog u Dubrovniku, ali očito je njegova fizička sprema prevelik problem.

Liječnički pregled u Solunu to je i dokazao, barem tako tvrde grčki novinari koji prate ovaj klub.

Sada je opet u svojevrsnom problemu Rijeka, u kojoj je Alen još pod ugovorom. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider