Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"osvetnička misija"

VIDEO Alen Halilović otkrio tri kluba u kojima bi želio nastaviti karijeru

Alen Halilović spreman je za povratak na najveću scenu i na značajniju ulogu na većoj razini.

Alen Halilović (Foto: Screenshot)

Bivši igrač Dinama i hrvatske reprezentacije Alen Halilović još kao tinejdžer preselio se u Barcelonu, međutim nije ispunio očekivanja. No poslije nekoliko godina zaborava konačno je pronašao pravi put, pravu formu i pravi klub te najavljuje kako je spreman za povratak na najveću scenu.

Haladona je po odlasku iz Dinama prešao u Barcelonu, no nije se snašao i poslije razdoblja lutanja po Europi konačno je ponovo proigrao. Pronašao se u Nizozemskoj, u Fortuni Sittard, za koju igra ponajbolji nogomet u karijeri. Barem u ovoj novijoj eri.

Hrvatski nogometaši Ovo su hrvatski nogometaši koji su slobodni na ljeto: Modrić, legendarni Vatreni i kritizirani hajdukovac divider

U 34 utakmice ove sezone zaslužan je za sedam golova, pet je zabio i dva namjestio, ali sada se želi vratiti u jaču ligu jer, smatra, Fortuna nije dovoljno razvikana scena i dovoljno jaka sredina koja će ga vratiti pod nacionalni stijeg.

Jedna od želja mu je povratak u Vatrene, a smatra kako bi mu mogući povratak u španjolski nogomet i dobra forma u La Ligi mogle značiti novi poziv za A-vrstu Hrvatske.

Alen Halilović Alen Halilović o najvećoj pogrešci u svojoj karijeri: "Nazove te Gattuso, kaže da računa na tebe i pomisliš..." divider

"Želio bih pokazati što mogu u Španjolskoj. Fortuna mi neće praviti probleme oko odlaska jer su svjesni kako je to najbolje za moju budućnost", otkrio je Halilović pa dodao kamo bi konkretno volio otići:

"Sviđaju mi se Betis, Sevilla ili Real Sociedad. Konkurentni su za vrh prvenstvene ljestvice, vole čuvati posjed, dugo drže loptu, a ja bih se, uvjeren sam, sjajno snašao u takvoj momčadi jer je to način nogometa koji najviše volim."

Ocjene Hrvata Ocjene Hrvata (Foto: Sofascore)

Statistiku omogućava Sofascore

"Nije tajna da sam sanjao zaigrati za Barcelonu i Milan, to sam uspio, međutim nisam zadovoljan jer sam mogao puno bolje. Želio bih se vratiti u te sredine i pokazati da imam kvalitetu za te klubove."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider