Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UJEDNO I NOVA DRŽAVA

Alen Halilović vrlo blizu svog 12. kluba u karijeri

Prema pisanjima grčkih medija, Alen Halilović trebao bi uskoro postao igrač Arisa iz Soluna.

Alen Halilović (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Nije dugo trajala avantura Alena Halilovića u redovima Rijeke. Dolaskom na klupu bivšeg prvaka Hrvatske, Sergej Jakirović odlučio je kako mu usluge nekad najvećeg talenta hrvatskog nogometa nisu potrebne. Time je Halilović u Rijeci ostao niti punu polovicu HNL sezone.

Isto tako je Rijeka postala još jedan klub u kojem on nije uspio. Ne samo potvrditi svoj potencijal nego izboriti se za mjesto u udarnom sastavu ili za značajniju minutažu.

S 26 godina prošao već 11 klubova

Tako je s 26 godina, ali isto tako i deset godina unutar profesionalnog nogometa, Halilović ponovno slobodan igrač, u potrazi za svojim 12. klubom u karijeri. 

Njega bi mogao vrlo brzo imati. Ako se vodimo pisanjima grčke Gazzette, Halilović je pred dogovorom s grčkim Arisom, trenutno petoplasiranom momčadi prvenstva. 

Halilović ima ugovor s Rijekom do ljeta iduće godine, no kako je u klub došao bez odštete, tako mu isti neće praviti nikakve probleme oko raskida ugovora te odlaska na novo odredište.

Kao što smo naveli, ukupno 12. u karijeri te ujedno osmu državu u kojoj će zaigrati.

Do sada je Halilović bio član Dinama, Barcelone, Sporting Gijona, HSV-a, Las Palmasa, Milana, Standarda iz Liegea, Heerenvena, Birminghama, Readinga i Rijeke. Impresivan popis, jedino je problem što gotovo nigdje nije uspio ostaviti trag.

Nadamo se da bi mu 12. klub mogao donijeti sreću i zadovoljstvo. Nebitno hoće li to biti Aris ili netko drugi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider