Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu ovo trebalo

VIDEO Uličarski potez srpskog napadača: Mitrović poludio na suca, napao ga i ekspresno pocrvenio

Manchester United slavio je 3:1 protiv Fulhama u četvrtfinalu FA Kupa, utakmicu je obilježilo isključenje Srbina Aleksandra Mitrovića.

Aleksandar Mitrović (Foto: Afp)

Posljednji polufinalisti engleskog FA kupa su nogometaši Manchester Uniteda koji su na svom Old Traffordu svladali Fulham 3:1.

Lazio - Roma Derbi della Capitale otišao na stranu Lazija: Jedan gol, žestoka igra i bezbroj kartona opravdali očekivanja divider

Golom srpskog napadača Mitrovića gosti su poveli 1:0 u 50. minuti te su vodili sve do petnaestak minuta prije kraja. Na utakmici se sve okrenulo u tom trenutku.

William je rukom zaustavio siguran pogodak Sancha zbog čega je dosuđen jedanaesterac za domaćina. Ali, nije to bilo sve. Zbog igranja rukom William je dobio crveni karton, a potom i Mitrović zbog prigovora pa je Fulham ostao s devetoricom na terenu.

Arijan Ademi VIDEO Oproštajni intervju legendarnog kapetana Dinama: "Poslije ovoga možeš prestati igrati, za ovo se živi" divider


Srpski napadač potpuno je poludio i odgurnuo suca te mu se unio u lice, snimku pogledajte OVDJE.


Bruno Fernandes je izjednačio s bijele točke, a već u idućem napadu Manchester United je poveo golo Sabitzera. Sve je zaključio novim golom Portugalac Bruno Fernandes koji je zakucao loptu u 96. minuti za konačnih 3:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider