Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opcija je i los angeles

Šeici izgubili strpljenje s Mandžukićem, ponovno se aktualizirala priča o odlasku na Old Trafford

Mario Mandžukić neće napustiti Juventus barem do siječnja ako je suditi prema posljednjim informacijama iz Italije.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prošlog tjedna pisali smo da su pregovori između katarskog kluba Al-Rayyana i hrvatskog napadača Marija Mandžukića zapeli, a sada je sigurno da su i propali. Kako prenose talijanski mediji Mandžukić je odlučio pričekati siječanj i bolju priliku za transfer u neki veći klub, jer vjeruje da još uvijek pripada u sami vrh klupskog nogometa.

Drugi razlog propalih pregovora je vjerojatno i visoka odšteta koju traži Juventus, a ona iznosi 10-ak milijuna eura, što Al-Rayyan ne može / želi platiti.

Modrićev tuel Lemaru (Screenshot) Modrićev potez s kraja utakmice najbolji detalj razočaravajućeg madridskog derbija divider

Podsjetimo, Mandžukić je izgubio mjesto u prvoj momčadi od dolaska Maurizija Sarrija na klupu Juventusa ovog ljeta, iako je u travnju potpisao produljenje ugovora dok je trener Stare Dame još uvijek bio Allegri.

Manchester United navodno je još uvijek zaiteresiran za usluge hrvatskog nogometaša, no spominje se i odlazak u MLS ligu, gdje bi postao rival Ibrahimovićevom LA Galaxyju. Navodno je Los Angeles FC zainteresiran za njegove usluge i spreman je platiti traženi iznos, no mora pričekati početak veljače kada se otvara transfer tržište.

Za sada Mandžukić nastavlja trenirati s Juventusom i nada se pokojoj utakmici da ostane u natjecateljskom ritmu, te vrlo vjerojatno jedva čeka siječanj i otvaranje tržišta za europske klubove.

Luka Modrić ljubi kostobran (Screenshot) Malo poznati ritual Luke Modrića uoči ulaska na travnjak oduševio fanove diljem svijeta divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider