Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova posudba

Bivša velika nada Dinama karijeru nastavlja u susjedstvu: Otac mu je svojedobno ''prevario'' Modre

Ajdin Hasić novi je igrač Sarajeva

Ajdić Hasić (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Ajdin Hasić novi je igrač kluba s Koševa. Bivši igrač splitskog Hajduka koji danas obavlja dužnost sportskog direktora Sarajeva, Senijad Ibričić, jedan je od najzaslužnijih za transfer nekoć velikog talenta.

Hasić je trebao biti Dinamov next big thing, ali 2019. došlo je do problema. Zagrebački klub ponudio mu je novi, poboljšani ugovor, poslali su njegovom ocu u Bosnu poštom dvije varijante kako ne bi morao putovati u Zagreb – jednu za raskid trenutnog ugovora i novi ugovor koji treba potpisati.

Policija u Ateni VIDEO Cure detalji sigurnosnih mjera uoči utakmice, održan sastanak u Ateni divider

Njegov otac je potpisao samo raskid ugovora i odveo svog sina u turski Bešiktaš, ali uspjeli su Modri ispregovarati sitnu odštetu od Turaka.

''Prošao je sve Dinamove selekcije, Bešiktaš i drugu tursku ligu. Svi smo ponosni jer jedan takav igrač stiže u naš klub i našu ligu. Ja sam siguran da ćemo zajedno doći do našeg cilja", rekao je Ibričić o Hasiću.

Mladi bh. nogometaš upisao je 13 nastupa za Crno-bijele iz Istanbula, a većinu vremena proveo je na posudbama u drugom rangu turskog nogometa, u Umraniyesporu i Goztepeu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider