Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obojica su fantastična

Je li moguće da ovoliko sliče jedan drugom? Već su počela zezanja da je ovaj mlađi kloniran

Svi ga hvale poslije odlične partije protiv Liverpoola, a nemali broj navijača i ljubitelja nogometa na društvenim mrežama ističe njegovu sličnost s De Ligtom i kad je u pitanju sama igra i glede fizičkog izgleda.

Cristiano Ronaldo i Matthijs de Ligt (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Ajaxa poraženi su od Liverpoola u petom kolu skupine D Lige prvaka, a unatoč izgubljenoj utakmici nemaju previše razloga za nezadovoljstvo.

Ipak im je suparnik bio aktualni prvak Engleske i jedan od najboljih klubova svijeta, a osim toga Kopljanici su i dalje gospodari vlastite sudbine. U posljednjem kolu bit će domaćini Atalanti i ako tad pobijede, završit će drugi u grupi i time izboriti plasman u osminu finala Lige prvaka.

U tom ogledu neizostavna karika u obrani bit će Perr Schuurs, 21-godišnji stoper koji je odigrao vrlo dobru utakmicu ovaj tjedan na Anfieldu.

Schuurs je u siječnju 2018. potpisao ugovor s Ajaxom i ostao i dalje igrati za svoj klubu Fortunu Sittard na posudbi.

U Amsterdamu su procijenili tada kako ne bi bilo dobro da odmah zajedno gurnu u vatru njega i Matthijsa de Ligta, pa je Schuurs do ljeta 2018. bio na posudbi, a onda je stigao u Ajax i počeo prvo igrati za mladu momčad prije negoli se ustalio i do danas postao nezamjenjiv u početnoj postavi.

Sad ga svi hvale poslije odlične partije protiv Liverpoola, a nemali broj navijača i ljubitelja nogometa na društvenim mrežama ističe njegovu sličnost s De Ligtom i kad je u pitanju sama igra i glede fizičkog izgleda.

Već su krenula i zezanja kako bi trebalo provjeriti kakvu sve aparaturu Ajax posjeduje u svom kampu. Jasno, navijači aludiraju kako je tri mjeseca mlađi Schuurs zapravo De Ligtov klon...

Na radaru klubova iz Premierlige Schuurs se već nalazi i zapravo je samo pitanje u kojem će prijelaznom roku napustiti Ajax i otići na višu razinu, u neku bolju ligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider