Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivani kiks škendije

Skandal u Europskoj ligi: Makedonac Ibraimi udario suca u glavu, igrači ga okružili nakon susreta

Agim Ibraimi napravio je skandal u samoj završnici utakmice kvalifikacija za Europsku ligu između njegove Škendije i luksemburškog Dudelanga.

Agim Ibraimi udara suca glavom (Screenshot)

Makedonska Škendija iznenađujuće se oprostila od nastupa u kvalifikacijama za Europsku ligu, nakon što ju je s ukupnih 3:2 eliminirao luksemburški Dudelang. U uzvratnom susretu u gostima Škendiji su trebala minimalno dva pogotka za prolaz, no susret je, ponajviše zbog crvenih kartona, završio s 1:1.

Škendija je u konačnici susret završila s čak trojicom igrača manje, a najveću štetu svojoj ekipi napravio je jedan od najiskusnijih – Agim Ibraimi. Makedonac je u razmaku od nekoliko sekundi dobio žuti, a potom i direktni crveni zbog lakšeg udaranja suca glavom u glavu.

Šef javno "oprao" Kovača, on se ispričao, ali i nastavio po svom: "Nije mi se to svidjelo" Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač s trofejem Bundeslige (Foto: AFP) Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeness (Foto: AFP)

Bila je to njegova reakcija na drugi žuti odnosno crveni karton Wajmiru Nafiju, nakon kojeg je Škendija u petoj minuti sudačke nadoknade ostala s dvojicom igrača manje. Ibraimi je odlučio uzeti stvari u svoje ruke te se sucu unio u lice.

Nemile scene nastavile su se i nakon susreta, kada su nogometaši Škendije okružili velškog suca i tražili objašnjenje za njegove postupke. Osim igrača Dudelanga koji su smirivali situaciju, našlo se i nekoliko igrača Škendije koji su zaustavili vruće glave u pokušaju da dođu do suca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider