Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoko priopćenje

AEK se oglasio: "Kako možemo igrati protiv Dinama, hoće li ubojice biti na tribinama?"

Policija je privela više od sto navijača zbog huliganskog obračuna u Ateni.

AEK Atena (Foto: Afp)

Nakon nemilog događaja u kojem je 29-godišnji grčki navijač izgubio život, AEK se oglasio žestokim priopćenjem na službenoj internetskoj stranici.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Potpuno isto pitanje koje muči naše navijače, muči i nas: kako je moguće da nakon barbarskog ubojstva Michalisa od strane čopora vagabundskih kriminalaca iz Hrvatske, AEK može igrati protiv ove momčadi?

Neredi u Grčkoj VIDEO Procurile informacije: U Atenu stiže tisuću huligana kako bi osvetili divljački pohod BBB-a i GATE-a 13? divider

Hoće li netko od njegovih ubojica biti na tribinama? Hoće li to biti njihovi partneri u zločinu koji danas na društvenim mrežama slave ubojstvo? Oni koji nas proklinju i koji su ponosni na ubojstvo koje su počinili njihovi suputnici u organiziranom kriminalu?

Tko nas zapravo tjera da igramo utakmice dok kaplje krv našeg ubijenog navijača i ostalih koji su teško ozlijeđeni? Kad svi znaju da oni koji su ovdje došli ubijati su sastavni dio organizacije s kojom moramo igrati nogomet?

Propusti grčke policije - 1 Policija upala u hotel i privela devetoricu Hrvata: Vrlo brzo su ih morali pustiti na slobodu divider

Je li lobiranje Hrvatske u kontekstu UEFA-e važnije od ljudskog života kojeg su oduzele ubojice? Zahtijeva li dobrobit europskog nogometa da naše igrače tjeramo da igraju nogomet u u svom domu kao da se ništa nije dogodilo?

Postoji samo jedan način – trenutačna i oštra kazna! Civizilirani europski nogometni svijet to čeka", stoji u priopćenju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider