Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema popuštanja

Grci poslali žestoko priopćenje pred dvoboj s Dinamom: "Nitko ne može reći da nije bio upozoren"

Prva utakmica 3. pretkola Lige prvaka AEK - Dinamo igra se ovog utorka od 20:45.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama večeras će odraditi posljednje pripreme pred prvi dvoboj 3. pretkola Lige prvaka protiv grčkog AEK-a na modernoj OPAP areni koja može primiti nešto više od 32 tisuće navijača.

Odlukom krovne europske nogometne organizacije (UEFA) neće biti navijača Dinama, kao ni gostujućih navijača na uzvratu koji se igra tjedan dana kasnije u Zagrebu, no iz uprave grčkog kluba stiže važno upozorenje za navijače.

"Nitko ne može reći da nije znao i da nije bio upozoren", stoji u javnom priopćenju grčkog kluba koji podsjeća navijače da će UEFA, ali i klub imati nultu stopu tolerancije za baklje, dimne bombe i lasere:

Ivan Savvidis Kontroverzni gazda PAOK-a vratio se u Grčku nakon dvije godine: Nekoć prijetio sucu pištoljem divider

"Nema mjesta nezrelosti, nema mjesta grešci, kazne UEFA-e su teške i nema razloga da ih trpimo za stvari koje se mogu vrlo lako izbjeći", poručili su iz AEK kazavši da će osobno kazniti svakog prijestupnika, i to doživotnim izgonom sa stadiona. Grci apsolutno ništa ne žele prepustiti slučaju, u pitanju je veliki ulog.

Za kraj dodajmo da će pobjednik dvoboja za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka igrati protiv belgijskog prvaka Antwerpena, dok poraženi seli u play-off Europske lige gdje ga pak čeka poraženi z dvoboja Sparte Prag i Kopenhagena.

Svi se skupa nadamo da će Modri uspješno preskočiti ovu prepreku i doći nadomak ulasku u Ligu prvaka...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider