Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
umjetnik za probleme

Kontroverzni nogometaš opet naljutio klub: Prosvjeduje protiv Juventusa, bojkotirao je treninge

Čini se da ovaj francuski veznjak uvijek nađe načina da naljuti klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Adrien Rabiot dugo je bio u zategnutim odnosima s PSG-om, a sa sličnom praksom nastavlja i u trenutačnom klubu Juventusu.

Rabiot je trenutačno u prosvjedu protiv Juventusa – ostao je u Francuskoj iako se trebao vratiti u Torino, gdje su igrači počeli s individualnim treninzima. Razlog njegova prosvjeda jest smanjenje plaća zbog pandemije koronavorisa, piše talijanska La Stampa.

gol expired Legenda BBB-a ispričala detalje nereda iz 1990.: ''U tom trenutku shvatio sam da je oko njega skupina Delija'' divider

Rabiot je jedini igrač koji se nije vratio u Torino, uz Gonzala Higuaina, koji je dobio dopuštenje zbog bolesti majke. Francuski L'Equipe piše da se Rabiot očekuje u Torinu u srijedu, dok talijanska Gazzetta dello Sport javlja kako se mora vratiti do petka jer u Italiji u ponedjeljak počinju kolektivni treninzi.

Kao i u ranijim problemima s Rabiotom, i iza ovog stoji njegova majka i agentica Veronique. Ona je savjetovala sinu da se ne vrati u Italiju, piše La Stampa. Rabiot je tako umjesto na treninzima vrijeme provodio na francuskoj rivijeri…

gol expired Bivši igrač Reala uhićen u velikoj policijskoj akciji zbog trgovine drogom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider