Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima još dosta vremena

Poznati sportski brend pomaže Realu i Bayernu: Bale konačno napušta Madrid?

Gareth Bale mogao bi do kraja kolovoza, odnosno 2. dana rujna, napustiti redove madridskog Reala.

Galerija Gareth Bale (Foto: AFP) Gareth Bale i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) +1 Gareth Bale (Foto: AFP)

Prema pisanju španjolskih i njemačkih medija, Gareth Bale mogao bi na koncu završiti u minhenskom Bayernu! Priča je takva da njegov povratak u Englesku propada jer prijelazni rok za otočane završava ovog četvrtka, no zato je u većem dijelu Europe i dalje slobodno trgovati.

To vrijedi za njemačku Bundesligu i minhenski Bayern, čiji je trener Niko Kovač već hvalio kvalitetu Velšanina, neželjenog igrača u madridskoj svlačionici.

Gareth Bale (Foto: AFP) Je li se ovo Bale smijao Zidaneu pri sramotnom rezultatu za Real? divider

Bayern navodno nema (ili ne želi) platiti 50-ak milijuna eura koliko bi Real Madrid želio za Velšanina, dok s druge strane Kraljevski klub nema namjeru poslati ga samo na posudbu, pa čak i pod uvjetom da Bayern preuzme njegovu cijelu plaću, koja iznosi oko 15-ak milijuna eura nakon poreza.

No Bayern se uzda u to da će u Realu postati nervozni kako se približava kraj prijelaznog roka jer držati igrača na plaći od 15 milijuna eura i ne koristiti ga potpuno je suludo. Tu se Bayern nada da bi Real mogao sniziti potraživanja, ali i da bi Adidas, glavni sponzor bavarskog kluba, čije je zaštitno lice Gareth Bale, mogao uskočiti i pripomoći.

Ne treba očekivati njegov odlazak ovog tjedna, pa možda čak ni idućeg, ali kako se kolovoz bliži svome kraju, ta će opcija biti sve vjerojatnija.

Gareth Bale (Foto: AFP) Bale ponovno pokazao maksimalno nepoštovanje prema klubu, u Realu bjesni divider

Podsjetimo i da je Bayern ovog ljeta ostao bez dvojice legendi kluba, ali i dvaju sjajnih krilnih napadača – Francka Riberyja i Arjena Robbena. Njih dvojicu treba zamijeniti, a to bi trebali napraviti Leroy Sane, kojeg Bayern silno želi dovesti iz Manchester Cityja, ali i Gareth Bale.

Bayern je prošlog vikenda doživio poraz u njemačkom Superkupu od Borussije Dortmund, nakon kojeg je ponajveća zvijezda kluba Robert Lewandowski javno izjavio da Bayernu trebaju pojačanja.

Leroy Sane (Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL= Ozljeda koja je zabrinula mnoge: Pogled prema Pepu o kojem se priča, komplikacije za Kovača divider

Niko Kovač (Foto: AFP) Kovač izgubio prvi trofej sezone: Jadon Sancho junak Borussije u Superkupu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider