Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Brzo ću pohvatati konce"

Ademi u suzama najavio povratak: "Nisam varalica, nevin sam!"

Od listopada ove godine za Dinamo će ponovno zaigrati kapetan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arijan Ademi održao je press konferenciju povodom CAS-ova smanjenja suspenzije i dozvole da se vrati nogometu. Kapetanu Dinama kazna je prepolovljena sa četiri na dvije godine te će u listopadu ove godine ponovno moći igrati za Modre.

"Cijelo vrijeme smo bili uz njega, podržavali ga moralno i nismo htjeli raskidati ugovor jer istina mora doći na vidjelo. Ove zime smo potpisali 10-ak novih ugovora s našim igračima, ali mene osobno za iduću sezonu najviše veseli Ademijev povratak jer on je ono pojačanje koje će nam donijeti agresiju i dominacju, a to nam je znalo nedostajati", izjavio je direktor Dinama Tomislav Svetina.

Ademija, koji je potom uzeo riječ, preplavile su emocije...

"Kazna je trebala biti ukinuta"

"Hvala svima koji su vjerovali u moju nevinost. Znam što sam prošao u ovih 18 mjeseci, to mi je najteži period u životu. Kalvarija je dugo trajala, nisam znao kako ću bez nogometa jer to je moj život. Samo sam htio dokazati nevinost", započeo je Ademi:

"Kad je sve završilo i kad mi je kazna prepolovljena, i dalje se ne osjećam kao pobjednik jer mislim da je kazna trebala biti ukinuta."

Ipak, jedna stvar ga je posebno razveselila.

"Odužit ću se Dinamu"

"U obrazloženju CAS-a stoji jedna rečenica koja me čini sretnim i koja mi vraća nadu. Napisali su da Ademi nije varalica i da sam nevin. To je ono za što sam se borio, zbog toga sam sretan iako mi ove dvije godine nitko ne može vratiti."

U vrijeme dok je iščekivao ishod žalbe, formu je održavao na različite načine.

"U dobrom sam fizičkom stanju, igram stalno padel, tenis, mali nogomet, redovito trčim... Brzo ću se vratiti i brzo ću pohvatati konce. Odužit ću se svima, a najviše Dinamu koji mi je omogućio sve, koji me spasio i borio se sa mnom u svemu. Mogli su raskinuti ugovor sa mnom, ali nisu i to puno govori o veličini Dinama i ljudi koji rade u klubu", zaključio je Ademi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider