Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DVA JUNAKA PREOKRETA

Ademi i Baturina zadovoljni derbijem: "Znali smo da smo bolji, iako nije bilo lako na poluvremenu"

Martin Baturina i Arijan Ademi bili su strijelci pogodaka kojim je preokrenuto vodstvo Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako neće imati puno vremena proslaviti veliku pobjedu nad Hajdukom, svakako jednu od najvažnijih posljednjih sezona, nogometaši Dinama su mogli biti prezadovoljni onime što su na maksimirskom travnjaku odradili.

Junak je još jednom bio kapetan Arijan Ademi, koji je u 64. minuti krasno postigao pogodak glavom za 2:1, čime je utakmica preokrenuta, da bi kasnije sve do bilo dodatno začinjeno s nova dva pogotka.

gol expired Dinamo je išao na "gaženje" i sječu u korijenu: Hajduk užasan, sramotna taktika za šampionske ambicije divider

"Mislim da smo ih nadigrali u svim segmentima"

"Nemamo vremena za slavlje jer u utorak već imamo borbu za Ligu prvaka. Jedino što mogu reći je da je ovo naša najbolja utakmica sezone. Mislim da smo nadigrali Hajduk u svim segmentima i zasluženo slavili", prokomentirao je Ademi odmah nakon utakmice za Dinamovu YouTube stranicu, dodavši nešto o situaciji u poluvremenu:

"Naravno da je teško bilo primiti takav gol. Ušli smo u svlačionicu, znali da smo ih nadigrali, a gubimo 1:0. Nismo imali izbora nego drugo poluvrijeme ići još jače, što sam napravili i preokrenuli. Mogli smo na kraju pobijediti i većom razlikom."

Kao što smo naveli, vremena za slavlje nema, slijedi Bodo/Glimt u utorak na sjeveru Norveške.

gol expired VIDEO Golovi s prvog ovosezonskog derbija: Golčina Makedonca i novo remek djelo Dinamovog dragulja u prvom planu divider

"Drago mi je da smo pobijedili i odigrali na sjajnom nivou. Ne smijemo stati jer nas čeka jaka ekipa i teška borba u Norveškoj", kratko je zaključio.

Baturina se osjeća opušteno i samouvjereno

Momak koji je izjednačio rezultat bio je 19-godišnji Martin Baturina. On je s ruba kaznenog prostora savladao Kalinića manirom rutinera, a ne kao netko tko je tek nedavno krenuo započinjati utakmice u udarnom sastavu.

"Mislim da smo dominirali i primili nesretni gol nakon kojeg se nismo dali smesti. Znali smo da smo bolji i da ćemo pobijediti", komentar je Baturine, koji se odmah nadovezao na to kako se osjeća na terenu:

"Na terenu se osjećam opušteno. Imam dobre suigrače za koje znam da mi vjeruju, a vjerujem i ja njima. Usmjeravaju me i tako sve ide na bolje."

Baturina sad ima pogodak u dva ligaška derbija za redom, no ovaj je svakako bio puno važniji od onog iz posljednjeg kola prošle sezone.

"Definitivno mi znači postići gol Hajduku, nije mala stvar, ali više znači što smo dali četiri gola. Sad idemo po pobjedu u Norvešku. Težak je i gust raspored, ali vjerujem da možemo izvući sve pobjede", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider