Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije u šoldima sve

Nije pjevao srpsku himnu, a sad povukao neočekivan potez: Mnogi se mogu ugledati na njega

Adem Ljajić vraća se u svoj rodni Novi Pazar.

Neymar i Ljajić (Foto: Afp)

Adem Ljajić, bivši srpski reprezentativac s 47 nastupa za Orlove, odlučio se na hvale vrijedan potez, vraća se u svoj rodni Novi Pazar, u Sandžak gdje su Bošnjaci većina.

Prema pisanju Mozzart sporta, Ljajić će danas potpisati jednogodišnji ugovor s Novim Pazarom i to potpuno besplatno, Ljajić je na svoje inzistiranje odlučio igrati bez novčane naknade.

Ivica Kulešević Kulešević: "Trofeji? Uz tretman koji imamo kod sudaca, nema smisla govoriti o tome" divider

32-godišnji Ljajić prve nogometne korake napravio je u Novom Pazaru, a zatim kao 14-godišnjak seli u Partizan gdje se nogometno afirmirao. Sandžaklija je igrao za talijanske velikane – Fiorentinu, Romu, Inter i Torino, a zatim je uslijedila epizoda u turskom Bešiktašu i naposljetku u Karagumruku.

Nestrpljivo se u gradu očekuje potpis Ljajića, a nadamo se da će se i neki naši reprezentativci odlučiti na sličan potez.


''Bit će to najveći dan u povijesti našeg kluba. Dugo je tinjala nada da će nam se Adem pridružiti, a to će se konačno dogoditi. Posao će biti gotov u četvrtak navečer. U Pazaru čekamo najljepšu nogometnu noć'', rekli su čelnici Novog Pazara.

Ljajić je u periodu od 2010. do 2020. upisao 47 nastupa za Srbiju, ali kao Sandžaklija nije htio pjevati srpsku himnu pa je za mandata pokojnog Siniše Mihajlovića bio odstranjen iz reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider