Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže u Rijad

30 tisuća navijača stiže na Ronaldovo predstavljanje, sve je iznenadila cijena ulaznice

Cristiano Ronaldo je potpisao ugovor s Al Nassrom na dvije godine.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Prije nekoliko dana Cristiano Ronaldo je službeno potvrđen kao novi član Al Nassra. S klubom iz Rijada potpisao je dvogodišnji ugovor, ali i najveći ugovor u povijesti nogometa.

Ukupno će zaraditi 200 milijuna eura, od čega 75 milijuna eura otpada na njegovu godišnju plaću, a preostali iznos od 125 milijuna eura na ostale prihode, poput marketiniških aktivnosti.

Portugalska zvijezda se zaputila prema prijestolnici Saudijske Arabije, javio se iz zrakoplova, a za sutra je zakazano veliko predstavljanje. Očekuje se oko 30 tisuća navijača na tribinama Mrsool Parka, a svaki od njih platit će simboličnu cijenu ulaznice – 4 dolara.

Zoran i Zdravko Mamić i Mirko Barišić Kakva tarapana u Dinamu, evo što slijedi: Sve ide na čuveni obračun - nećeš, razbojniče! divider

Mogao je klub iz Saudijske Arabije malo napuniti klupsku blagajnu, ali još su jednom pokazali da im novac nije na prvom mjestu. Žele promovirati klub, ligu, ali i zemlju koja će se natjecati za domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Upravo će jedan od ambasadora biti Ronaldo, kojem će kapnuti silni milijuni na račun…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider