Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika nada

Gledat ćemo ga u Osijeku: Solskjaer dovodi jednu od najvećih Giggsovih uzdanica protiv Hrvatske

Krilni igrač reprezentacije Walesa Daniel James trebao bi uskoro kompletirati transfer u Manchester United, nakon što je dogovorena naknada vrijedna oko 18 milijuna funti sa Swansea Cityjem.

Daniel James (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Očekuje se kako će 21-godišnji velški reprezentativac Daniel James uskoro postati novi igrač Manchester Uniteda, a transfer bi se trebao realizirati uoči kvalifikacijskih utakmica za Euro 2020., odnosno prije utakmice Hrvatske i Walesa u subotu.

United bi navodno platio 15 milijuna funti, a ostalo u bonusima. Također, smatra se da su osobni uvjeti s Jamesom već dogovoreni. Nadareni Velšanin tako bi trebao postati prvo pojačanje Ole Gunnara Solskjaera za novu sezonu.

James je u siječnju bio blizu potpisa za Leeds prije nego što je došlo do prekida razgovora, ali njegovi impresivni nastupi u prvenstvu i za Wales donijeli su mu zanimanje brojnih klubova, pa tako i velikog ManUtd-a.

Pogledajte objašnjenje zašto će Hrvatska pobijediti Wales: ''Pa taj je više igrao golf...'' Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom

Produkt akademije Swanseaja, potpisan kao školarac iz Hulla 2016., prošle sezone je iskočio na najvećoj sceni, postigavši četiri pogotka u 38 nastupa, dok je nedavno postigao i premijerni pogodak za reprezentaciju u službenoj utakmici protiv Slovačke.

Daniel James bit će i jedan od važnijih igrača izbornika Giggsa za utakmicu protiv Hrvatske. Iako se radi o mladom nogometašu, nikako ga se ne smije podcijeniti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider