Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dabro opet zabio

VIDEO Dinamovac na posudbi s dva pogotka šokirao Lokomotivu: Jakoliš ponovno odigrao sjajnu utakmicu

U susretu 9. kola 1. HNL Šibenik je pobijedio Lokomotivu s 2:1 na svom Šubićevcu.

U susretu 9. kolaHT Prve lige u subotu je Šibenik na Šubićevcu protiv Lokomotive slavio sa 2:1.

Strijelac oba gola za domaćine bio Antonio Marin, u 5. i 78. minuti, dok je za Lokomotivu zabio Marko Dabro u 28. minuti iz penala.

Šibenik je poveo već u 5. minuti. Nakon dugačkog ubacivanja iz auta obrana Lokomotive loše je reagirala, lopta se odbila do druge stative gdje ju je sačekao i poslao u mrežu Antonio Marin.

Prvi pogodak Marina:

Gosti dolaze do izjednačenja 28. minuti. Duga lopta po lijevom boku za Pivarića, a igrač domaćih Perić pogrešno je procijenio i Pivarić ga je pretrčao, a Perić oborio unutar kaznenog prostora. I Lokomotiva je dobila penal, kojeg je zabio Marko Dabro.

Pogodak Dabre s bijele točke:

U 30. minuti Lokomotiva je mogla i do vodstva. Kulenović se driblingom otarasio čuvara i dobro pucao iskosa sa deset metara, ali je vratar Rogić bio na mjestu.

U drugom poluvremenu prvi je zaprijetio Šibenik u 55. minuti preko Marina Jakoliša, koji pucao sa 12 metara iskosa, ali preslabo za vratara Nevistića.

Minutu kasnije Kulenović je primio loptu na vrhu 16-erca i dobro pucao, ali vratar domaćina dobro se protegnuo da bi sačuvao svoju mrežu.

gol expired Neuništivi Krstanović postao treći najbolji strijelac u povijesti: Hajduku zabio najviše golova u karijeri divider

U 66. minuti ponovno je Marin Jakoliš bio u prilici. Uspio je pobjeći svom čuvaru i sjuriti se u kazneni prostor, pucao pokraj vratara gostiju, ali je Mersinaj je s gol-linije izbacio loptu.

Odličnu igru Marin Jakoliš je potvrdio u 78. minuti kada je poveo kontranapada po lijevom boku i onda odlično uposlio Antonia Marina, koji je dolazio s desne strane i svojim drugim pogotkom donio Šibenčanima pobjedu 2:1.

Drugi pogodak Marina za pobjedu:

Lokomotiva je ostala na šestom mjestu sa 11 bodova, a Šibenik je sedmi sa 10 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider