Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posudba s otkupom

Darko Nejašmić potpisao za Osijek: Na Poljud stiže veznjak Osječana

Nejašmić dolazi na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa.

Darko Nejašmić (Foto: NK Osijek/GOL.hr)

Darko Nejašmić je novi igrač Osijeka, objavio je večeras klub iz grada s Drave na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Defanzivni veznjak splitskog Hajduka dolazi u Osijek na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa. Naravno, u slučaju da obje strane budu zadovoljne, aktivirala bi se klauzula dogovora sa splitskom klubom i 22-godišnji veznjak potpisao bi trogodišnji ugovor.

Ivica Medo Gol.hr u Glasgowu: Škoti su doživjeli veliki šok, svog igrača su uspoređivali s Modrićem, a sad ne može igrati divider

Nakon uobičajenog zdrastvenog pregleda, Nejašmić je odmah krenuo na put prema Svetom Martinu na Muri gdje njegova nova momčad odrađuje pripreme za nadolazeću sezonu.

U splitskoj momčadi proveo je ukupno šest godina, a u tom periodu upisao je 69 nastupa i tri pogotka u dresu prve momčadi.

Osim toga, bio je standardan član mlade reprezentacije Hrvatske do 21 godine, a izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan vodio ga je na Euro do 21 godine koji se igrao ovog proljeća u Mađarskoj i Sloveniji.

Po svemu sudeći, splitsku momčad bi trebao pojačati Josip Vuković, defanzivni veznjak koji je proteklu sezonu nastupao za Osijek.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider