FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Završni UFC-ov spektakl

Zatvorenik juriša na policajca, a onda želi Miočića: "Stipe je jedan od najboljih u povijesti"

Pred nama je još jedan UFC-ov event. Ovog vikenda u okolici Las Vegasa u borbi večeri susret će se Derrick Lewis i Chris Dokas, dva sjajna teškaša koje pobjeda u ovom meču može pogurati do velikih stvari sljedeće godine.

Svijet UFC-a došao je do posljednje priredbe u 2021. Enterprise u Nevadi poprište je okršaja Derricka Lewisa i Chrisa Dokasa.

Jedan je bivši zatvorenik, koji je u zatvoru proveo tri i pol godine, a drugi filadelfijski policajac. No, ako netko zbog toga očekuje netrpeljivost dvojice sjajnih teškaša na krivom je tragu. Policajac Dokas o Lewisu govori biranim riječima.

„Godinama gledam Derricka Lewisa. Sviđa mi se i kao borac i kao osoba. Nisam ga upoznao, ali sviđa mi se osobnost koju pokazuje. Smatram da je ugodan. Nemam ništa loše reći o Derricku, osim što ćemo se boriti i nadam se da ću ga nokautirati.“

Lewisov pogled na borbu potpuno je drugačiji. 36-ogodišnjak iz Houstona, koji je u karijeri pobjeđivao i borce poput Ngannoua, uvjeren je da ga 4 godine mlađi protivnik neće pokušati rušiti.

„Pokušat će pobijediti na bodove. Klonit će se udaraca. Ako mu se približim, bježati će. Bježat će i pokušati me frustrirati. Ne vjerujem da će me pokušati srušiti.“

Lewis kao 3. na ljestvici teškaških izazivača ima jasnu želju ukoliko ovaj vikend pobijedi Dokasa.

"Želio bih se boriti sa Stipom u sljedećoj borbi. On je jedan od petorice najboljih, a vjerujem da bih se trebao boriti s nekim od najboljih pet. Nemam ništa protiv Stipe, ništa takvo. Znam da je jedan od najvećih u povijesti i samo se zbog toga želim boriti protiv njega. Nema govora o nikakvom nepoštovanju."

Završni UFC-ov spektakl u ovoj godini, pratite u noći sa subote na nedjelju od 1 sat na portalu gol.hr. Snimka je u nedjelju navečer na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider