FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte sukob

Zaiskrilo na sučeljavanju uoči neobične borbe: Mnogi se nadaju da će iskusni borac razbiti provokatora

Uskoro nas čeka borba YouTube zvijezde Jakea Paula i bivšeg MMA prvaka Bena Askrena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jake Paul i Ben Askren susreću se u neobičnom boksačkom meču 17. travnja. Paul je youtuber koji se bacio u boks, dok je Askren bivši UFC borac poznat po sjajnim hrvačkim i ne baš sjajnim boksačkim tehnikama.

Paul je pobijedio u nekoliko egzibijskih mečeva, a Askren je prvi pravi borac s kojim se susreće nakon što je u prethodnom nastupu, uoči povratničkog meča Mikea Tysona, nokautirao bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona.

Paul je uoči meča u svom stilu glasan i provokativan, ali čini se da to ne dira Askrena, koji ne pada na provokacije i mirno mirno odgovara Paulu.

Između ovog dvojca zaiskrilo je na njihovu prvom sučeljavanju. Paul je u svom stilu provocirao, a Askren je rukom odgurnuo njegovo lice. Paul mu je odgovorio naguravanje, ali Askren je mirno odštetao. Scena je postala viralna na društvenim mrežama.

gol expired VIDEO: Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak! divider

Mnogi se nadaju da će prekaljeni borac Askren pokazati bahatoj YouTube zvijezdi gdje mu je mjesto. Sučeljavanje je bilo dio press-konferencije, a Paul je provocirao Askrena Jorgeom Masvidalom. Naime, Masvidal je upravo protiv Askrena postavio UFC rekord nokautiravši ga za pet sekundi.

"Vidio sam to tisuću puta. Dogodi se", mirno je pričao Askren dok mu je Paul pokazivao snimku "na repeat".

"Imaš jako malo samopouzdanja, nema potrebe da to projiciraš na okolinu", kulerski je odgovarao Askren na Paulove provokacije.

Nema sumnje da će borilački svijet biti na Askrenovoj strani kada meč jednom krene. Vidjet ćemo kako će se Paul provesti u okršaju protiv Askrena, bivšeg olimijskog hrvača te MMA prvaka u Bellatoru i One FC-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider