FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Porazio Roberta Soldića

VIDEO Ukrajinski borac spasio pojas svjetskog prvaka iz razrušenog Irpina: "Preživio je bombardiranje"

Yaroslav Amosov, ukrajinski MMA borac uključio se u obranu svoje domovine od ruske invazije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Yaroslav Amosov, ukrajinski MMA borac objavio je snimku na Instagramu u kojoj se može vidjeti kako pronalazi svoj pojas svjetskog prvaka u okolici Kijeva, točnije u svom domu u gradu Irpinu koji je proteklih tjedana pretrpio teška razaranja.

Bellator, jedna od najvećih promocija borilačkih sportova u svijetu objavila je prošlog mjeseca kako je 28-godišnji Ukrajinac odbio borbu za titulu protiv Micheala Pagea jer aktivno sudjeluje u obrani svoje domovine.

Na snimci se tako može vidjeti ukrajinski borac kako se penje uz ljestve i nosi plastičnu vrećicu, a potom otkriva pojas - "Dobio sam pojas po drugi put. U jednom je komadu i spašen je", kazao je Ukrajinac s velikim osmijehom, prenosi CNN.

"Pojas s velikom poviješću. Sad ga pogotovo neću dati. Mama ga je dobro sakrila i preživio je bombardiranje", napisao je Amosov u opisu objave na Instagramu pa objavio fotografiju u vojnoj odori i s pojasom u ruci.

S omjerom 26-0, Amosov trenutno drži najduži akitvni niz bez poraza u cijelom MMA-u i Bellatoru. Upravo je ukrajinski borac bio koban za našeg Roberta Soldića. Bilo je to davne 2016. godine, a Amosov je slavio podijeljenom odlukom sudaca za pojas u velter kategoriji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider