FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
požalio se na bolove

Otkazana glavna borba večeri UFC-a 234: Whittaker se morao povući

Loša vijest stigla je svega nekoliko sati uoči meča.

Robert Whittaker (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dva tjedna nakon Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, u Rod Laver Arenu trebali su ušetati Robert Whittaker i Kelvin Gastelum. Australac i Amerikanac trebali su odlučiti tko je najbolji MMA borac svijeta u srednjoj kategoriji.

Ipak, svega nekoliko sati uoči početka meča stigla je šokantna vijest - Whittaker je bio prisiljen otkazati borbu zbog hernije u abdomenu! Otkrio je to novinar ESPN-a Brett Okamoto, kojem je loše vijesti potvrdio predsjednik UFC-a Dana White.

"Sinoć oko ponoći se požalio na bol u području trbuha nakon čega je otpremljen u bolnicu, gdje mu je dijagnosticirana hernija. Potvrđeno je kako razlog nema nikakve veze sa skidanjem kilograma, nego je u pitanju splet nesretne okolnosti, odnosno trenutak kada mu je hernija počela stvarati probleme. Whittaker će morati na operaciju kojim će mu se problem ukloniti”, rekao je u objavi na Twitteru.

Glavna borba tako je postao okršaj legendarnog povratnika nakon suspenzije Andersona Silve i velike mlade nade koja oduševljava fanove, Israela Adesanye.

Prijenos iz Melbournea pratite od četiri sata ujutro na Gol.hr-u, te u večernjim satima na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider