FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Pratite na GOL.hr-u

White najavio posebnog gosta na okršaju McGregor - Poirier, dolaze i Durant, Gibson, Kardashian...

Bivši američki predsjednik, inače dobar Whiteov prijatelj, trebao bi biti u publici za UFC 264.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ov predsjednik Dana White otkrio je za TMZ u petak kako će bivši američki predsjednik Donald Trump biti uz oktogon u noći sa subote na nedjelju kad je na rasporedu UFC 264 odnosno borba Conora McGregora i Dustina Poiriera.

White je inače dobar prijatelj s Trumpom i jedan od njegovih najpoznatijih zagovaratelja i rekao je kako se Trump neće skrivati po ložama…

Sjedit će uz Whitea

"To nije njegov stil, sjedit će uz oktogon iza mene", rekao je Dana White.

Bit će mu to jedno od prvih pojavljivanja u javnosti otkad je sišao s predsjedničke dužnosti, ali ne i prvi dolazak na UFC-ov event, naime 2019. godine se prvi put pojavio na MMA eventu, bilo je to prvo pojavljivanje nekog američkog predsjednika na MMA eventu u povijesti.

Stiže gomila selebritija

Na tom je eventu dobio podijeljenu reakciju publike, što je najbolje što mu se dogodilo jer je pojavivši se na finalu doigravanja u baseballu brutalno izviždan, kao i na nekoliko sveučilišnih košarkaških utakmica na kojima se pojavio.

Trump navodno neće biti jedini selebriti u publici, Justin Bieber, Dave Chappelle, Kevin Durant, Odell Beckham Jr, Machine Gun Kelly, Megan Fox, Mel Gibson, Kourtney Kardashian i Travis Baker također imaju u planu pojaviti se na borbama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider