FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FNC 6 U KARLOVCU

Vraća se Adriana Vuković: Godinu dana nakon neočekivanog poraza ponovno u FNC oktagonu

Talentirana hrvatska borkinja rekuperirala se nakon prvog poraza u karijeri i namjerava nastaviti gdje je prije njega stala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo tjedan dana pred održavanje FNC 6 priredbe u Karlovcu, program je dobio jedan zanimljiv i itekako pohvalan dodatak. Povratak u borilište za ekstremno talentiranu hrvatsku borkinju, Adrianu Vuković.

23-godišnja Đakovčanka djevojka je koja je u borilačkom sportu od malih nogu, a već prije 18. rođendana oduševljavala je gdje god se pojavila. Prvo svojim grappling sposobnostima, a kad se prebacila na puni MMA i svime ostalih. Već kao vrlo mlada prošla je najbolje svjetske dvorane i predviđa joj se sjajna budućnost.

Šokantan prošlogodišnji poraz

Na putu prema toj budućnosti malo je usporila u travnju prošle godine, kad je na FNC-ovoj priredbi poražena od Ane Marije Pal. Adriana nije potpuno spremna prihvatila tu borbu i to ju je koštalo, budući da je neupitno kvalitetnija borkinja od protivnice koja ju je tim putem savladala.

Doživjela je tim putem prvi poraz, nakon tri uspješna profesionalna MMA nastupa i on joj je jako teško pao. Ipak, izvukla je iz toga motivaciju za trening i napredak te se u potpunosti posvetila tome da joj se isto više ne ponovi.

Nastaviti tamo gdje je stala

14 mjeseci nakon tog nesretnog poraza spremna je za povratak, a on će se dogoditi 17. lipnja u Karlovcu. Tamo je čeka borba protiv Kethylen Rothenburg, borkinja omjera 1-2, koja bi trebala biti dobar ispit nakon ovako duge pauze.

Od Adriane se očekuje jako puno, ali prije svega mora dokazati kako je spomenuti poraz bio samo plod kombinacije nesretnih okolnosti, loše strategija prihvaćanja borbe te trenutka neopreznosti u borilištu. To će joj u Karlovcu biti glavni zadatak.

Priredbu inače predvodi borba Ivana Vitasovića i Olija Thompsona za FNC-ov pojas prvaka teške kategorije, a na programu nastupaju i borci poput Satoshija Ishiija, Vase Bakočevića, Patrika Čelića i Marija Žgele.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider