FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Teška situacija u zemlji

Bivši boksački svjetski prvak u teškoj kategoriji prijavio se za rezervni sastav vojske, ići će u rat bude li potrebno

Bivši boksački prvak u teškoj kategoriji Vladimir Kličko kaže da ga je ljubav prema zemlji na to natjerala

Vladimir Kličko (Foto: Zračna luka Brač)

Bivši boksački prvak u teškoj kategoriji Vladimir Kličko prijavio se u srijedu u rezervni sastav ukrajinske vojske, rekavši da ga je ljubav prema svojoj zemlji natjerala da je brani.

Prije nekoliko dana i njegov brat Vitalij, također bivši svjetski boksački prvak, a sada gradonačelnik Kijeva, je poručio kako će u slučaju ruskog napada na Ukrajinu aktivno sudjelovati u obrani.

Joseph Parker (lijevo) i Anthony Joshua Sada je jasno zašto su dva boksača odbila Filipa Hrgovića, sprema se veliki obračun divider

"Jedan okrug odavde, moja djevojčica ide u školu. Škola je trenutno zatvorena jer su veleposlanici poslali svoje obitelji kući. Ljubav prema svom gradu, svom domu, svojoj obitelji, susjedima, mojoj kćeri me je danas dovela ovdje, da sam preuzeo ovu inicijativu i sada sudjelujem u ovoj teritorijalnoj obrani," kazao je Vladimir Kličko, koji je zajedno s bratom bio nazočan na otvaranju centra za novačenje Teritorijalnih snaga obrane u glavnom ukrajinskom gradu.

Ukrajina se sprema za vojnu ofenzivu

Ukrajina se priprema za moguću vojnu ofenzivu nakon što je Rusija posljednjih tjedana okupila desetke tisuća vojnika u blizini ukrajinske granice, iako Moskva tvrdi kako ne planira invaziju.

Zhang Zhilei Sve se događa kao što je Hrgović najavio, još dva boksača ga odbila, ali jedan neće divider

Gradonačelnik Kličko je istaknuo kako se preferira diplomatsko rješenje sukoba s Rusijom, ali...

"Ako ne, moramo se pripremiti uzeti oružje u svoje ruke i braniti zemlju", istaknuo je Vitalij.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider