FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Majstor BJJ-a

Pogledajte kako je Vieira ugušio Stolzfusa na nogama: Njemački Amerikanac tapkao je dok je padao

Sjajan potez velikog majstora BJJ-a…

Samo tjedan dana poslije spektakularnog okršaja Dustina Poiriera i Conora McGregora UFC je nastavio odličan borilački srpanj Fight Nightom u Las Vegasu. Svjetla pozornice pokupit će, ne sumnjamo, Miesha Tate i Islam Mahačev, ali brazilski majstor BJJ-a Rodolfo Vieira uspio je svojim nastupom ukrasti barem djelić pažnje.

Brazilac je na okršaj u sredjnoj kategoriji s Dustinom Stolzfusom došao poslije inenađujućeg poraza giljotinom od Anthonyja Hernandeza, ali uspio se vratiti natrag na pobjednički kolosijek i sjajnim gušenjem na nogama u trećoj rundi pobijedio osmi put u devetom MMA meču u karijeri.

Bivši svjetski prvak u BJJ-u u uvodne dvije runde nije često išao svom "kruhu i vodi" i pokušao je iznenaditi svog suparnika na nogama, međutim poslije dvije "boksačke“ runde konačno je uspio staviti ruke na njemačkog Amerikanca i to je bilo dovoljno.

Poslije kratke grappling izmjene uzeo je leđa svom suparniku, inače pobjedniku Dana White Contender seriesa, te mu još dok su bili na nogama uspio spojiti ruke oko vrata. Stolzfus nije dugo izdržao, ubrzo je izgubio tlo pod nogama, a još dok je padao tapkao je za prekid borbe.

Sjajan potez velikog majstora BJJ-a…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider