FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVAKI GRADI SVOJ PUT

VIDEO Završio je rat Babića i Hrgovića: "Nije problem, ako treba, posvađat ćemo se opet"

Alen Babić i Filip Hrgović tijekom prošle godine završili su svoj mali medijski rat.

U 2022. godini Alen Babić i Filip Hrgović odradili su svaki svoj najvažniji i najveći meč u dosadašnjoj boksačkoj karijeri. Obojica su u velikim bitkama slavila i došla na korak do meča za titulu svjetskog prvaka.

Babića će meč dočekati u ožujku ili travnju, dok je kod Hrgovića malo kompliciranija situacija. On bi se trebao boriti za titulu IBF-ovu privremenu titulu, no sve vodi tome da će ponovno biti problema s dogovaranjem protivnika. 

gol expired IBF naredio, Hrgović na korak do najveće borbe u svojoj karijeri: Čeka li ga Ruiz za titulu prvaka? divider

Prekid medijskog rata hrvatskih boksača

Ono što je važno kod obojice jest prekid međusobnih prepirki, kakve su bivši timski kolege vodili u medijima, ali i preko društvenih mreža, gdje je Babić bio rječitiji i aktivniji. Sve je ipak završilo tako da je upravo Babić poslao jednu od jačih poruka nakon Hrgovićeve pobjede protiv Zhileija Zhanga

Da je njihov sukob gotov, ali i da je sve bilo priča kojom se trebalo promovirati obojicu, potvrdio je Babić u razgovoru za gol.hr.

"Ja sam uvijek gradio svoj put, ali ovako nekako je došla prilika da dva Hrvata naprave malo vatre u cijelom svijetu i stvarno su čuli svi za nas, cijela Engleska pogotovo. Napravio sam frkicu, ali napravit ćemo je opet, nije problem. Meni se nikad nije problem posvađati, znaju to ljudi", rekao je Babić uz osmijeh te dodao:

"Sve je to bilo u svrhu nečega takvog i drago mi je da je došlo do toga što je sad. Vidjet ćemo tko će prvi pasti. Mene to gura naprijed, da ne budem ja taj koji će pasti prvi, tu je inat i sve. Dobro je imati konkurenciju."

Alen Babić Babićev promotor otkrio kad će boksati za svjetsku titulu: "Sad bi mu se sve moglo vratiti" divider

Prijatelji nikad, no zašto ne kolege?

A što kaže o možebitnoj međusobnoj suradnji u budućnosti?

"Nikad ga neću voljeti, nikad nećemo biti prijatelji, ali da budemo kolege, zašto ne. Ili možda ipak ne? Šalim se, mi smo dva Hrvata u vrhu svjetskog boksa i dolaze još drugi kao Smakići, s kojim ovdje treniram. Ima nas još puno, a nas smo dvojica najistaknutiji baš zbog tog trash talka. To je popularno. Meni je žao što je to tako, ali prihvaćam taj dio igre", objasnio je.

Babić je trenutačno u vrlo ozbiljnom treningu i sjajnoj formi, a nju će još dodatno podići kad dobije datum borbe za svjetsku titulu, u kojoj će se susresti s poljskim boksačem Lukaszom Rozanskim. Tad će krenuti na one prave pripreme. Kako je sam otkrio, birat će između Engleske i Dubaija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX