FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dominantna predstava

VIDEO Perolaka ima novog privremenog prvaka: Ugušio svog suparnika pa mu se izderao u lice

Yair Rodriguez ugušio je Josha Emmetta u drugoj rundi i postao privremeni prvak perolake kategorije.

Dok se Alex Volkanovski zabavljao napadom na pojas Islama Makhacheva, UFC je sunaslovnom borbom na priredbi 284 odlučio tko će mu biti sljedeći suparnik u borbi za pojas perolake kategorije, a u tu ulogu iskočio je sjajni meksički borac Yair Rodriguez koji je gušenjem u drugoj rundi pobijedio Josha Emmetta.

Meksikanac je bolje otvorio, tehnički se sjajno borio s distance, međutim previše se ohrabrio, došao preblizu suncu i zamalo oslijepio od jednog Emmettovog krošea. Oči su mu se okrenule, ali uspio se spasiti i završio rundu na podu u podređenom položaju.

No, uspio se sjajno oporaviti između rundi i nastavio dominirati Emmetta na nogama veći dio druge runde. Malo se zanio u dominaciji i pokušao nokautirati Amerikanca letećim koljenom, ali Emmett ga je uhvatio i spustio ispod sebe u parter.

Činilo se kako je konačno dobio ono što je želio, međutim Rodriguez ga je uspio iznenaditi na podu, zakopčao mu trokut nogama i natjerao na predaju te postao tek drugi meksički prvak u povijesti ove promocije.

Po završetku borbe, Rodriguez se nešto izderao u lice Emmettu, ali nisu otkrili kasnije o čemu je bilo riječ.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider