FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Turopoljski nindža

VIDEO Ohrabrio se i ušao u MMA kavez, pulski borci (i borkinje) jedva dočekali izudarati poznato TV lice

Vlado "Turopoljski ninžda" Boban odradio je MMA trening u pulskom Trojanu.

Ljubitelji slobodne borbe ove subote mogu pratiti spektakularni UFC 280 s Charlesom Oliveirom i Islamom Makhachevom iz Abu Dhabija u izravnom prijenosu na gol.hr-u od 20 sati. Borbe će komentirati naš uhodani dvojac Vlado Boban i Zelg Galešić, a u zagrijavanju za taj MMA spektakl, priuštili su svojim gledateljima jedan…

Urednik i voditelj Dnevnika Nove TV Vlado Boban već godinama komentira MMA mečeve i prati slobodnu borbu od njezinih samih početaka. Otprilike toliko dugo s MMA analitičarom Nove TV Zelgom Galešićem dogovara odlazak na jedan trening mješovite borbe, a poslije godina i godina čekanja – konačno je pristao zagaziti u oktogon.

Hrabar potez Bobana

Izabrao je pulski Trojan i pojavio se na jednom treningu u Zelgovoj dvorani. Dočekali su ga zatvorenog garda…

Provokator kakav jest, Boban se na treningu u Puli pojavio u majici Ban Teama i zato platio cijenu. Priliku za udariti najpoznatije hrvatsko televizijsko MMA lice dobilo je nekoliko članova Trojana, FNC-ov prvak u perolakoj kategoriji Daniel Bažant, Zelgov sin, čak i jedna djevojka, a dobivenu priliku obilno su iskoristili.

Treba istaknuti kako je Boban junački odradio sve obaveze bez zadrške i nije tražio alibije u svom dnevnom poslu, nego je navukao rukavice i trening obavio kao da je u kampu.

Trener Zelg Galešić na koncu mu je čestitao na hrabrosti jer nije vjerovao da će se Vlado poslije toliko izvlačenja pojaviti u Trojanu i ispuniti svoje obećanje.

Kako je to izgledalo pogledajte u prilogu na početku teksta, a sve o UFC-u 280 pronađite u novoj epizodi Lucky Puncha:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider