FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DJEDOVIM STILOM

VIDEO Unuk Muhammada Alija potvrdio da jabuka ne pada daleko od stabla, brutalnim nokautom debitirao u PFL-u

24-godišnji Biaggio Ali Walsh uspješno je započeo svoju MMA karijeru u PFL promociji

Biaggio Ali Walsh i Muhammad Ali (Foto: PFL)

Iako je studentske dane proveo igrajući američki nogomet te tamo uopće nije bio loš, Biaggio Ali Walsh nije mogao pobjeći od onoga što mu nosi njegovo porijeklo, ali i prezime.

Riječ je o sinu Rashede Ali, kćeri Muhammada Alija iz njegovog drugog braka (s Belindom Boyd) te ukupno trećem djetetu po mnogima najvećeg boksača svih vremena, i američkog poduzetnika Boba Walsha.

Umjesto boksa, odabrao je MMA

On je jutros imao svoju najveću borbu do sada. Kao svoj borilački sport odabrao je MMA, a ranije ove godine potpisao je ugovor s PFL promocijom, nakon čega mu je ugovorena borba za finalnu ovosezonsku priredbu te promocije.

Još uvijek unutar amaterskog natjecanja, Walsh je savladao Toma Graessera nokautom nakon samo 45 sekundi. I to kakvim. U stilu svog djeda pronašao je prostor za udarac vrijedan nokauta koji je gotovo uspavao njegovog protivnika, a sve ostavio bez teksta.

Očekuje se da bi Biaggio iduće PFL sezone trebao upisati svoj profesionalni MMA debi.

Čini se da nije lako pobjeći od prezimena Ali u borilačkom sportu. Nakon što se legendida najmlađa kći Laila proslavila u boksu te završila karijeru kao jedna od najvećih boksačica svih vremena, došlo je vrijeme za unuke.

Mlađi brat odabrao je boks

Naime, Rasheda ima dva sina u borilačkom sportu, a možda još talentiraniji je Nico Ali Walsh. On je dvije godine mlađi od Biaggia, a u profesionalnom boksu je do sada odradio sedam mečeva uz sedam pobjeda.

Nico ima ugovor s Bobom Arumom i njegovim Top Rank Boxingom tako da nema sumnje kako posjeduje talent te da su pred njim velike stvari. 

Mogli bismo se u narednim godinama nagledati jednog od najvećih prezimena u povijesti borilačkog sporta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider