FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
GRABI PREMA VRHU

VIDEO UFC-ov velter ima novog čudesnog nokautera, pogledajte što je Brazilac napravio na UFC 305 priredbi

Savršenu priliku što se našao u otvaranju glavnog programa UFC 305 priredbe iskoristio je Carlos Prates.

31-godišnji Brazilac Carlos Prates na savršen je način iskoristio priliku koju je dobio za predstavljanje široj publici, ali je isto tako potvrdio kako su u pravu bili bookmakeri koji su ga postavili za velikog favorita u borbi protiv Lija Jinglianga.

Prates je slavio nokautom u drugoj rundi, ali je impresionirao svojom smirenošću, kojoj je polako kročio kroz jednu vrlo uzbudljivu i fenomenalnu borbu.

Vrlo pametna borba Pratesa

Prve tri minute praktički sve je radio Jingliang, ali njegovi pokušaji nisu bili konkretni. Zato je konkretan bio prvi pravi udarac Pratesa, koji je pogodio iz kontre te kratko bacio Kineza na pod. Rasplamsala se borba nakon toga, a Kinez je i dalje bio agresivniji borac. No, Prates je jako dobro pogađao iz kontri, da bi pola minute prije kraja runde napao i zadnjim direktom ozbiljno uzdrmao Lija. Nakon toga je pogodio još jedan odličan zadnji direkt, bio je Jingliang je najvećim problemima do tada, ali izdržao je do kraja runde i to tako da je nastavio napadati.

Nastavila se krasna borba u kojoj je Jingliang i dalje bio agresivniji, no nije mu to pomagao. Prates je fantastičan kontraš koji je udarcima sve više išao prema onome po što je došao, nokautu. I onda je došao. Nakon tri i pol minute još jednom je bacio Kineza na pod, a onda ga pustio da se ustane i nastavio napadati, sve dok ga udarcima na nogama, fantastičnim boksačkim tehnikama, nije uspio hladno nokautirati.

Prates je svoj omjer doveo na 19-6, gdje mu je ovo bila deseta pobjeda u nizu, od čega treća u UFC-u te čak 15. nokautom.

Bayer Leverkusen - Stuttgart Nova sezona, isti Leverkusen: Njemački prvaci izjednačili u završnici i osvojili njemački Superkup divider

Angel Gomes VIDEO Težak sudar ostavio igrača Lillea u nesvijesti 25 minuta prije nego je iznesen na nosilima divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook