FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
IMA OBJAŠNJENJE

VIDEO Širi se snimka koju nije htjela da ljudi vide: Malo poznati boksač nokautirao slavnu boksačicu!

Claressa Shields pokušala je objasniti snimku koja se širi društvenim mrežama.

Claressa Shields na podu (Foto: Screenshot)

Društvenim mrežama ovih dana kružio video koji je poprilično uznemirio jednu od najvećih boksačica svih vremena Claressu Shields. Na snimci se vidi kako ju je na sparingu nokautirao Arturs Ahmetovs, malo poznati boksač iz Latvije.

Radi se o starijoj snimci, još iz 2018. godine, koje se netko dokopao te je odlučio objaviti. Shields se na društvenim mrežama počeli braniti te tvrdi kako je Latvijac skinuo podstavu kako bi joj naudio.

''Da sam 2018. izašla u javnost s pričom kako su profesionalni boksač i njegov trener izvadili podstavu iz rukavica zato što sam ga posramila ranije taj tjedan, to bi ugrozilo moj meč za svjetsku titulu'', napisala je Amerikanka, aktualna svjetska prvakinja u srednjoj kategoriji, koja tvrdi da je nokautirana zbog prljavog poteza.

''Nisam nikada nokautirana u 17 godina. Dva puta sam bila u nokdaunu u tom tjednu. Ne sramim se toga. Ali boksač koji izvadi postavu iz rukavica je klošar'', oštra je bila Shields.

Nju je pak hrvatska sportska javnost bolje upoznala za vrijeme njezina obračuna s našom Ivanom Habazin. Prije četiri godine Ivana je prolazila teško razdoblje nakon što im je meč odgođen jer je njezin trener fizički napadnut te na kraju hospitaliziran.

Sljedeće godine Shields je pobijedila Ivanu na bodove, a Amerikanka se cijelo vrijeme ponašala nesportski i omalovažavala hrvatsku boksačicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider