FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KAKVE TENZIJE

VIDEO Prvo sučeljavanje potvrdilo zašto je okršaj Usmana i Chimaeva mnogima borba godine

Borba Kamarua Usmana i Khamzata Chimaeva pojavila se kao grom iz vedra neba te oduševila sve ljubitelje borillačkog sporta.

Kamara Usman i Khamzat Chimaev (Foto: screenshot)

Iako je borba Khamzata Chimaeva i Paula Coste također zvučala vrlo uzbudljivo, ono što se dogodilo nakon Costine ozljede dovelo je do toga da apsolutno nitko nije razočaran.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Tu naravno mislimo na sve koji će pratiti UFC 294 priredbu, koju u subotu 21. listopada, od 20 sati, možete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hru te u snimci na Novoj TV.

Napokon sučeljeni licem u lice

Bivši prvak velter kategorije, Kamaru Usman, odlučio je uskočiti protiv neporaženog Chiameva i to samo desetak dana prije borbe. Sad kad su preostala dva dana, njih dvojica su se po prvi put sučelili licem u lice.

Dogodilo se to nakon konferencije za medije u Abu Dhabiju, gdje će se UFC 294 priredba, na kojoj nastupaju u sunaslovnoj borbi, dogoditi. 

Usmanu prelazak u srednju ne bi trebao biti problem

Usmanu prelazak u srednju kategoriju ne bi trebao stvarati problem, budući da se ranije borio u toj kategoriji. Uostalom, i na Instagramu je ostavio ime Usman84, što predstavlja upravo tu kategoriju.

Ono što je najvažnije, Usman je hrvač i to vrhunski pa će biti zanimljivo vidjeti što Chimaev može protiv takvog borca, kad je u pitanju vještina kojom se on u borilištu proslavio.

Samo sučeljavanje bilo je odlično i samo nam je potvrdilo zašto jedva čekamo priredbu, koju u subotu navečer, kao što smo već naveli, možete pratiti na gol.hru, u izravno prijenosu.

Jedva čekamo!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider