FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SUTRA UŽIVO NA GOL.HR

VIDEO Posljednja UFC 280 sučeljavanja atmosferu dovela do potpunog usijanja

U Abu Dhabiju je odrađeno ceremonijalno vaganje uz posljednja sučeljavanja pred UFC 280 priredbu.

Oliveira vs. Makhachev i Sterling vs. Dillashaw (Foto: YouTube, UFC)

Nakon službenog vaganja, na kojem je 23 od 24 sudionika UFC 280 priredbe zadovoljilo maksimalno propisanu težinu njihovih kategorija, u Abu Dhabiju se održalo ono za gledatelje puno uzbudljivije, ceremonijalno vaganje.

Naravno, UFC 280 možete pratiti u subotu 22. listopada, od 20 sati u izravnom prijenosu na gol.hru te na snimci od 22 sata i 15 minuta na Novoj TV.

Navedeno vaganje je ono na kojem borci i borkinje, kao što se nalazi u njegovom imenu, tek ceremonijalno staju na vagu, ali ono što se događa nakon toga je više nego stvarno. Naravno, u pitanju su sučeljavanja boraca i to posljednja pred susret u Octagonu.

Tu je uvijek naravno najzanimljivije po pitanju sudionika glavnih borbi, posebno kad su tenzije velike, što je ovog puta slučaj.

Tako su Sean O'Malley i Petr Yan morali biti rastavljeni, Aljamain Sterling i TJ Dillashaw pokušali su ponešto jedan drugom poručiti, dok su Charles Oliveira i Islam Makhachev prišli jedan drugom na najmanju moguću udaljenost, s ciljem da jedan drugom "pročitaju dušu" i time pokušaju stvoriti prednost s mentalne strane.

Sve u svemu, kako je bilo, možete pogledati u videu ispod teksta. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider