FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Politkoktogon

VIDEO Politički rivali u Brazilu razmirice riješili - MMA borbom u oktogonu

Peixoto i Da silva borili su se, pogađate, u noći sa subote na nedjelju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvojica političkih rivala u Brazilu odlučili su riješiti razmirice jedan protiv drugoga u oktogonu. Simao Peixoto, gradonačelnik grada Borbe u sjeverozapadnom Brazilu, borio se protiv bivšeg vijećnika Erineua Alvasa da Silve, poznatijeg kao Mirico. Borili su se, pogađate, u noći sa subote na nedjelju…

Kavga je započela kad je Mirico podijelio video kritizirajući gradonačelnika za ispravno održavanje vodenog parka u gradu. Poludio je jer njegov politički rival nije uspio smanjiti cijenu održavanja vodenog parka uz rijeku Madeira, nazivajući Peixota lopovom i varalicom, prenosi Guardian.

Derrick Lewis vs Chris Daukas VIDEO Laku noć Daukaus! UFC-ov najbolji nokauter dodao još jedan impresivan završetak u svoj životopis divider

Peixotu nije dugo trebalo za odgovor na izazov i objavio je vlastiti video u kojem šakom udara u vlastitu ruku tražeći od Mirica da ga pronađe ako želi.
Kako nisu mogli to riješiti virtualnim putem, dogovorili su se naći u ringu…

"Nisam borac, ja sam gradonačelnik, ali ako se doista želi tući, spreman sam, uvijek sam bio pobjednik", rekao je Peixoto.

I doista su se našli u oktogonu, a na snimci borbe Peixoto se pojavio s ručnikom na kojem je pisalo "Isus". Na kraju cijele priče Peixoto je pobijedio poslije tri runde sudačkom odlukom unatoč tome što je na startu borbe primio nekoliko low-kickova od svojeg suparnika.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider